Brug for hjælp? Ring/sms: 23 34 45 26 eller e-mail hej@martinhedegaard.dk

Martin Hedegaard
Selvstændig Wellness Coach og Herbalife Medlem

Frijsenborgvej 12, 7400 Herning
Tel: 23 34 45 26 | E-mail: Hej@martinhedegaard.dk

Sådan holder du dig i form på en sundere måde, når du har travlt

Skrevet af Martin Hedegaard

16. november 2016

U

Sådan holder du dig i form på en sundere måde, når du har travlt

On his wayEn af de vigtigste ting i ethvert motionsprogram er at opbygge slanke, stærke muskler for at kunne præstere det optimale.

Jeg kan hjælpe dig med at sammensætte et personligt wellness- program, så du kan takle de udfordringer, du står overfor, når du følger et motionsprogram, og derved have fokus på din indsats, så du kan nå dit maksimale potentiale.

  • Føler du dig somme tider ‘tynget’ af kosten, når du dyrker motion? Det at følge et intensivt motionsprogram kan betyde, at du sikkert foretrækker at føle en vis ‘lethed’ med hensyn til det, du spiser, inden du dyrker motion. Derfor er det vigtigt at indtage et let og samtidig mættende måltid, hvor du ikke bagefter føler dig tung.
  • Synes du, at det er tidskrævende og besværligt at tilberede et måltid med et højt proteinindhold? Proteiner er vigtige for kroppen, for at den kan opbygge en slank muskelmasse. Derfor er et sundere, praktisk måltid med et højt proteinindhold, som man kan tage med sig, et must for dem, der dyrker motion.
  • Forsyner du kroppen med næringsrige, proteinholdige måltider for at opnå en kortere restitutionstid? Energisk træning er en ekstra belastning for kroppen, og det er derfor vigtigt, at man tager tiden efter træningen, hvor kroppen restituerer, alvorligt. Kroppen skal have hjælp til at reparere beskadigede muskelfibre og erstatte de vigtige næringsstoffer, den har mistet under træningen. Det er vigtigt at efterfylde kroppen med et næringsrigt, proteinholdigt måltid.

Herbalife – et sundere måltid

iStock_000002876867XSmallHerbalife ernærings shake, som er sammensat af ernæringseksperter, er en enestående balanceret sammensætning af ingredienser, der udgør et balanceret måltid.

  • Fås i seks lækre smagsvarianter.
  • Kun 220 kcal. per måltid

Et praktisk næringsrigt og balanceret måltid, der er let at tilberede, især for mennesker, der stræber efter at være på toppen. Det eneste, du skal gøre, er at bevare entusiasmen, så støtter jeg dig undervejs.

Du vil måske også synes om:

Aktion “sommerglød”

Aktion “sommerglød”

Vores tre ugers aktion ’sommerglød’ kombinerer særlige kortsigtede justeringer af dine spisevaner med det bedste inden...

Herbalife Sports Ernærings Guide

Herbalife Sports Ernærings Guide

Seriøs med sport? Der er fem grundlæggende elementer i videnskaben indenfor sports ernæring: God energi, hydrering,...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *