Brug for hjælp? Ring/sms: 23 34 45 26 eller e-mail hej@martinhedegaard.dk

Martin Hedegaard
Selvstændig Wellness Coach og Herbalife Medlem

Frijsenborgvej 12, 7400 Herning
Tel: 23 34 45 26 | E-mail: Hej@martinhedegaard.dk

Herbalife Skin

Intelligent hudpleje med Herbalife Skin

Med brugen af Herbalife skin vil du allerede kunne se resultater i løbet af 7 dage*

Herbalife er eksperter i ernæring og tilbyder ernæring til din hud. Vores eksperter har i denne sammenhæng udviklet vores helt eget hudpleje produkt Herbalife Skin, fordi vi følte at der manglede et produkt, der kunne indkapsle ”intelligent hudpleje” til de forventninger man kan have som forbruger.
Vores lækre hudpleje, indeholder mere end 15 vitaminer og urteekstrakter, er fyldt med en masse gode ting, som er med til at berige din hud hver dag. Du og din hud vil værdsætte de fordele du kan få ved at bruge produkterne fra vores hudplejeserie.

Hurtige resultater med Herbalife hudpleje

Vores produkter er klinisk testet, men det er ikke nok for os, da produkterne samtidig skal kunne leve op til vores egne kvalitetskrav. Så du, som køber af Herbalifes hudpleje produkter, vil kunne få den pleje som din hud har brug for – og fortjener. Herbalife Skin hjælper dig med at opnå optimale resultater hver dag, hvor du gradvist vil få en blødere, glattere og mere strålende hud ved brugen af produkterne. Samtidig vil hudplejen være med til at mindske synligheden af rynker og synlige linjer i din hud.

Sammensætning af Herbalife Skin

Styrk din huds udseende med vores unikke sammensætning af B3-vitamin, antioxidantholdigt C- og E-vitamin, aloe vera og andre plantebaserede ingredienser. Herbalife SKIN er en hudplejeserie uden sulfater* og tilsatte parabener**. Den er desuden dermatologisk testet, dermed kan du være sikker på at vores produkter vil være til gavn og IKKE skadelig for hverken dig eller din hud.

Køb Herbalife skin

Hvis du synes, Herbalife Skin lyder til at være et produkt for dig, kan du gå ind og oprette dig én bruger og dermed få adgang til produktet samt de mange andre Herbalife produkter.

Det er nemt og lige til, og så har du altid en bruger til næste gang du besøger hjemmesiden. Du kan allerede bestille dit hudpleje produktet i dag, og få det tilsendt hurtigst muligt, så du kan blive én af de mange, der får en bedre og sundere hud.

* Sulfatfri gælder for renseskummet og renseprodukterne: Soothing Aloe Cleanser, Polishing Citrus Cleanser og Instant Reveal Berry Scrub.**Betegnelsen ingen tilsatte parabener gælder ikke for SPF 30 Protective Moisturiser.

Dine muligheder med Herbalife

Vælg nedenfor hvad der passer for dig

Ny online Herbalife Kunde

Kender du allerede produkterne fra Herbalife og vil gerne kunne bestille dem online?
Opret dit personlige Online Kunde login her

Gå til min Herbalife Kunde Shop

Har du allerede dit eget Kunde login
til min Herbalife Kunde Sho

Log ind her og få adgang til KundeShoppen