Brug for hjælp? Ring/sms: 23 34 45 26 eller e-mail hej@martinhedegaard.dk

Martin Hedegaard
Selvstændig Wellness Coach og Herbalife Medlem

Frijsenborgvej 12, 7400 Herning
Tel: 23 34 45 26 | E-mail: Hej@martinhedegaard.dk

Få et sundere liv med Herbalife

Skrevet af Martin Hedegaard

9. august 2014

Hvis du også gerne vil have en sund krop og et fornuftigt BMi-tal, så er Herbalife den helt rigtige løsning for dig. Om vi taler ernæring, vægttab eller bare en sund morgenmad, så er Herbalife vejen frem.

Herbalife kan tilbyde dig et bredt udvalgt af produkter, der på et videnskabeligt grundlag kan være med til at regulere din vægt, sørge for et tilskud til din daglige ernæring eller erstatte et af dine daglige måltider. Målet er for Herbalife er at give dig en mere aktiv og sundere livsstil.

Du kan eksempelvis få en ernæringsdrik fra Herbalife, der med alle de rigtige vitaminer kan erstatte din morgenmad. Vi kan i samarbejde med dig skræddersy en ernæringssmoothie, der samtidig sørger for, at du kan tabe dig eller bare holde din nuværende vægt.

Men Herbalife handler ikke kun om vægttab. Vi kan også tilbyde dig at shake med alle de rigtige vitaminer, der passer til dig, der har en aktiv livsstil. For man kan være nok så aktiv og dyrke nok så meget motion, men hvis man ikke sørger for den rigtige kost, så hjælper det ingenting. Og det er dér, at Herbalife kommer ind i billedet.

Hvis du gerne vil have mere overskud i hverdagen og have en masse ekstra energi samtidig med at du holder din sund og slank, så kan en af vores ernærings-shakes være vejen frem.

Jeg vil også hellere end gerne hjælpe dig med at finde frem til det produkt, der passer dig bedst. Du skal være meget velkommen til at kontakte os, så vi kan få en snak om dine mål og dine behov. For der er et Herbalife-produkt, der passer til alle.

Du kan få et sundt og nærende morgenmåltid med Herbalife. Du kan få et vigtigt kosttilskud til din tilværelse med Herbalife. Og du kan tabe vægt og blive slankere med Herbalife.

Du vil måske også synes om:

Aktion “sommerglød”

Aktion “sommerglød”

Vores tre ugers aktion ’sommerglød’ kombinerer særlige kortsigtede justeringer af dine spisevaner med det bedste inden...

Herbalife Sports Ernærings Guide

Herbalife Sports Ernærings Guide

Seriøs med sport? Der er fem grundlæggende elementer i videnskaben indenfor sports ernæring: God energi, hydrering,...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *