Brug for hjælp? Ring/sms: 23 34 45 26 eller e-mail hej@martinhedegaard.dk

Martin Hedegaard
Selvstændig Wellness Coach og Herbalife Medlem

Frijsenborgvej 12, 7400 Herning
Tel: 23 34 45 26 | E-mail: Hej@martinhedegaard.dk

Findes der særlige fødevarer, som kan hjælpe mig med at få en sund, strålende teint?

Skrevet af Martin Hedegaard

13. marts 2015

U

En balanceret kost er noget af det bedste, du kan gøre for din hud. Frisk luft og motion, der får blodomløbet op i fart, og masser af skønhedssøvn er også vigtige faktorer.

Få mest muligt ud af årstidens farverige frugter og grøntsager, og husk, at kraftige farver ofte indikerer et højt vitaminindhold, som nærer huden med en masse godt.

A-vitamin er især godt for huden, og det finder du i tomater og orangefarvede frugter som f.eks. abrikoser og mango. E-vitamin er også godt, og det finder ud i grønne bladgrøntsager og avokado. Brombær, blåbær, jordbær og blommer er også gode frugter for huden, da de har et højt antioxidantindhold.

Husk, at en fugtet hud er en glad hud, så husk at drikke masser af vand især i sommermånederne, så huden og din krop forbliver i topform. Interessant nok er frugt og grønt vigtige væskekilder.

Vidste du, at ca. en tredjedel af vores væskeindtagelse stammer fra vores kost? Så få mest muligt ud af alle årstidens produkter, og prøv også NuoriFusion Multi Vitamin med solfaktor 15, som er fyldt med A-, C- og E-vitamin.

Du vil måske også synes om:

Aktion “sommerglød”

Aktion “sommerglød”

Vores tre ugers aktion ’sommerglød’ kombinerer særlige kortsigtede justeringer af dine spisevaner med det bedste inden...

Herbalife Sports Ernærings Guide

Herbalife Sports Ernærings Guide

Seriøs med sport? Der er fem grundlæggende elementer i videnskaben indenfor sports ernæring: God energi, hydrering,...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *