Brug for hjælp? Ring/sms: 23 34 45 26 eller e-mail hej@martinhedegaard.dk

Martin Hedegaard
Selvstændig Wellness Coach og Herbalife Medlem

Frijsenborgvej 12, 7400 Herning
Tel: 23 34 45 26 | E-mail: Hej@martinhedegaard.dk

Behøver jeg at skrubbe min hud hele året eller kun i sommermånederne?

Skrevet af Martin Hedegaard

29. november 2017

Mange af os forsømmer vores hud i vintermånederne og går så i panik, når de første tegn på sommer viser sig. Det bedste vil dog være at skrubbe huden hele året rundt.

Men hvis du ikke har været så grundig igen med at pleje huden, så fortvivl ikke. Der er stadig masser, du kan gøre for at sikre, at din hud får en sund glød.

Vores hud regenereres typisk hver 28. dag, så det, at alle de kedelige, døde hudceller glattere ud og føles blødere, og fugtighedscremen absorberes lettere. En ugentlig skrubbetur kan også gøre din hud klar til at blive brun, og solbrændtheden holder længere.

Solbrændtheden virker mere jævn, og det er uanset om den stammer fra solen eller er blevet smurt på huden! Herbalifes skrubcremer til hele kroppen og Herbalife Skin skrubcreme er ideelle, når du ønsker en blød, glat hud.

Du vil måske også synes om:

EN SMUK HUD STARTER LIGE HER

Kunne du godt tænke dig at skifte den kedelige vinterhud ud med en hud, der ser yngre og smukkere ud? »Det er vigtigt...

Elsk den hud, du har

Elsk den hud, du har Når huden udsættes for skiftende temperaturer, frarøves den sin naturlige fugt, hvilket giver en...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *