Brug for hjælp? Ring/sms: 23 34 45 26 eller e-mail hej@martinhedegaard.dk

Martin Hedegaard
Selvstændig Wellness Coach og Herbalife Medlem

Frijsenborgvej 12, 7400 Herning
Tel: 23 34 45 26 | E-mail: Hej@martinhedegaard.dk

EN SMUK HUD STARTER LIGE HER

Skrevet af Martin Hedegaard

24. juni 2016

U

Sådan går du en sund og lækker hudKunne du godt tænke dig at skifte den kedelige vinterhud ud med en hud, der ser yngre og smukkere ud? »Det er vigtigt at finde frem til, hvilken hudtype du har for at sikre, at du bruger de bedste produkter i forhold til dine behov,« forklarer skønhedsekspert Jacquie Carter.

De fleste mennesker har enten fedtet eller tør hud, men der er også andre faktorer, som gør noget ved huden, herunder kost, vejr og sol.« Her deler Jacquie sine 4 trin til en strålende hud ved hjælp af Herbalife SKIN…

1. RENS OG TON

Uanset hvilken hudtype, du har, er et godt sulfatfrit renseprodukt afgørende. Tør hud? Prøv den fugtgivende Soothing Aloe Cleanser med skånsom aloe vera. Har du fedtet hud, hjælper de dydberensende mikrokorn i Polishing Citrus Cleanser med at reducere hudens talgindhold1 og give en frisk glød. »Det er også vigtigt at tone huden, fordi det tilfører huden ekstra fugt og hjælper med fjerne overskydende fedt,« forklarer Jacquie. Energising Herbal Toner er opfriskende, fugtgivende og indeholder ikke alkohol.

2. SØRG FOR FUGT TIL HUDEN

Fugtighedscreme med en langvarig effekt, som hjælper med at holde huden blød og glat. Vælg Daily Glow Moisturiser for en strålende hud, og suppler den med Replenishing Night Cream. Skal du ud i solen? Beskyt huden mod solens skadelige og ældende UVA/UVB-stråler med Protective SPF30 Moisturiser. Uanset hvilken du vælger har alle 3 vist sig at fordoble huden fugtindhold inden for 8 timer2 og give en blødere, strålende hud på blot 7 dage3 med en reduktion i forekomsten af fine linjer og rynker4.

3. FORKÆL DIG SELV

Når det handler om ansigtsskrub har Jacquie følgende at sige: »Ved at eksfoliere huden regelmæssigt får huden en frisk glød og gør det muligt for hudplejeprodukter at trænge mere effektivt ind i huden, så den fugtes langt bedre.« »Brug af maske én gang om ugen renser huden, så porerne synes mindre«, tilføjer hun. Prøv den antioxidantholdige Instant Reveal Berry Scrub og den righoldige samt cremede Purifying Mint Clay Mask. Ønsker du resultater i løbet af blot 7 dage5? Tilføj Line Minimizing Serum til dit hudplejeprogram.

4. KLARE ØJNE

Produkterne arbejder målrettet på at pleje den sarte hud omkring øjnene, hvilket kan være en stor hjælp for dem, der ønsker at bevare en ung hud. Firming Eye Gel6 hjælper med at reducere hævelser og forbedre hudens fasthed og elasticitet. Ønsker du ekstra fugt og en mindsket forekomst af fine linjer og rynker7, så prøv Hydrating Eye Cream.

 

  1. Viste en betydelig reduktion på 57,6 % (gennemsnitligt) af hudens talgindhold på den side af ansigtet, der var blevet behandlet. 
  2. Testet på personer, hvis fugtindhold i huden blev målt i intervaller af 8 timer. 100 % af alle testpersonerne oplevede, at fugtindholdet i deres hud var fordoblet efter 8 timer 
  3. Replenishing Night Cream er klinisk testet på personer, hvis huds blødhed, glød, udstråling og klarhed blev målt ved hjælp af visuelle ekspertbedømmelser efter to, fire og syv dages brug. Daily Glow Moisturiser er testet på personer, hvis huds blødhed, glød, udstråling og klarhed blev målt ved hjælp af visuelle ekspertbedømmelser efter to, fire og syv dages brug. Protective SPF30 Moisturiser er testet på personer, hvis huds blødhed, glød, udstråling og klarhed blev målt ved hjælp af visuelle ekspertbedømmelser efter to, fire og syv dages brug. Der blev gennemsnitligt registreret en forskel på testpersonernes hud på 46 % via de forskellige parametre, der blev målt. 
  4. Klinisk testet på personer for at måle hudens ruhed ved hjælp af Visioscan og Reverse Photo Engineering efter 0, 7 og 42 dages brug.  
  5. Klinisk testet på personer for at måle hudens ruhed ved hjælp af Visioscan og Reverse Photo Engineering efter 0, 7 og 42 dages brug. Testet på personer, hvis huds blødhed, glød, udstråling og klarhed blev målt ved hjælp af visuelle ekspertbedømmelser efter to, fire og syv dages brug. 
  6.  Testet på personer, hvis huds fasthed og elasticitet blev målt ved hjælp af visuelle ekspertbedømmelser efter syv og 42 dages brug. Hos 45 % af testpersonerne så man en forbedring af hudens fasthed/elasticitet under øjnene i løbet af de 42 dage. Reducerer hævelser med gennemsnitlig 45 % efter 7 dages brug målt ved hjælp af visuelle bedømmelser. 
  7. Klinisk testet på personer for at måle hudens ruhed ved hjælp af Visioscan efter 0, 7 og 42 dages brug. Testet på personer, hvis huds fugtindhold blev målt i intervaller af otte timer. Huden hos 100 % af testpersonerne havde et betydeligt højere fugtindhold efter otte timer.

Du vil måske også synes om:

Elsk den hud, du har

Elsk den hud, du har Når huden udsættes for skiftende temperaturer, frarøves den sin naturlige fugt, hvilket giver en...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *