Brug for hjælp? Ring/sms: 23 34 45 26 eller e-mail hej@martinhedegaard.dk

Martin Hedegaard
Selvstændig Wellness Coach og Herbalife Medlem

Frijsenborgvej 12, 7400 Herning
Tel: 23 34 45 26 | E-mail: Hej@martinhedegaard.dk

Sådan beholder du din ideale vægt

Skrevet af Martin Hedegaard

10. marts 2016

U

 

Vedvarende vægttab, din løsning for at holde dit vægttab hele livet, samtidig med at du styrker dit generelle velvære!

Når du har tabt dig det du oprindeligt satte dig for, har du når du følger et af vores vægttabs programmer skabt balance i din krop.

Du har fået en større mager kropsmasse end du havde, og du har fået bragt dit BMI (body masse index) ned under 25.

Nu har du en højere naturlig forbrænding, end du havde inden du startede og en optimal mulighed for at holde dit resultat hele livet.

Du kan med lethed holde din nuværende vægt ved at fortsætte med at erstatte et af dine hovedmåltider med Formula 1 protein shake.

Det er ligegyldigt hvilket måltid, men jeg vil anbefale dig at du spiser den som sund morgenmad, da morgenmaden er det vigtigste måltid på dagen.

Ved at erstatte et af dine hovedmåltider, sørger du for at give din krop hovedparten af den mængde vitaminer, mineraler og andre vigtige næringsstoffer i et måltid, samtidig med at du kun spiser ca. 200-250 kalorier.

 

Når du starter dagen med en protein shake, er du ikke sulten frem til frokost, har mindre lyst til søde sager, i det du får stabiliseret dit blodsukker.

Proteinerne du får ved samme lejlighed, sikrer dig, at du opretholder din magre kropsmasse, så du fortsætter med at holde en højere kalorie forbrænding.

Dine celler har brug for gode vegetabilske proteiner hver dag, og det får de bedst med sojaproteiner som Formula 1 protein shake har masser af.

Jeg vil også anbefale dig at drikke Thermojetic urtethe hver morgen, så din forbrænding kommer op fra morgenstunden af, får sat gang i din krop med det samme, og giver dig en godt energi niveau hele dagen igennem.

Fibre og urter tabletterne sørger for at din fordøjelse er optimal, at maden bliver omdannet til næring for dine celler, og så hjælper de dig i at være mindre sulten, et simpelt lille trick som giver dig sundhed. Dem spiser du 2 stk. morgen middag og aften.

Din daglige mad indeholder ikke længere den nødvendige mængde vitaminer og mineraler, og derfor er det yderst vigtigt for dit almene velvære at tilføre de vigtigste vitaminer og mineraler med et multivitamin kompleks.

Derudover har du brug for at spise 2 almindelige måltider, hvor du baserer begge måltider på proteiner dvs. kød eller fisk, frugt og grøntsager.

Ved at spare på pasta, ris, hvidt brød, holder du kulhydraterne væk, og det er dem der bliver omdannet til fedt, samtidig mætter de ikke, så når du spiser kulhydrater, bliver du hurtigere sulten, og får lyst til flere kulhydrater.

Jeg vil anbefale dig at spise frugt på de 2 flade tidspunkter på dagen, nemlig formiddag og eftermiddag.

Og selvfølgelig skære tomme kalorier væk.

Du vil måske også synes om:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *