Brug for hjælp? Ring/sms: 23 34 45 26 eller e-mail hej@martinhedegaard.dk

Martin Hedegaard
Selvstændig Wellness Coach og Herbalife Medlem

Frijsenborgvej 12, 7400 Herning
Tel: 23 34 45 26 | E-mail: Hej@martinhedegaard.dk

Mette Hyldgaard Smith

Skrevet af Martin Hedegaard

11. oktober 2011

U

”Min fætter syntes, at jeg var for tyk”, siger Mette og mindes hvor ked af det, hun blev, da hun fik den besked som 22-årig studerende.

”Det var en fornærmelse, som snart skulle vise sig at ændre mit liv. På min kusines gentagne opfordringer gik jeg med til at prøve produkterne”, forklarer hun. ”Og selvom jeg var yderst skeptisk, så blev det gjort til skamme i løbet af ganske kort tid.”

Morgenen efter at Mette havde prøvet produkterne, vågnede hun kl. 6.00, mindes hun, “og var fuld af energi!” Mette formåede at regulere sin overvægt, som hun siden har holdt væk i mange år.

”Jeg har mere energi og føler mig bedre tilpas end nogensinde, og derfor tager jeg disse produkter hver dag hele året rundt”, siger hun. Disse resultater, som har ændret hendes liv, har gjort, at hun i dag hjælper andre med at regulere vægten og øge deres velvære. ”Jeg er stolt over at kunne sige, at jeg har hjulpet tusinder af mennesker”, siger hun.

Mette H., Herning.

Vi er alle forskellige, og derfor kan resultaterne variere fra person til person.

Du vil måske også synes om:

Halldora Skula, Island

Da Halldora var 25 år, vejede hun sig ikke længere, og hun var nødt til at gøre noget ved det! "Opnå det, du ønsker!"...

Kurt Langbo, Herning

"Jeg var irriteret over min overvægt og min træthed - specielt en voldsom trang til en middagslur efter frokost."...

Egill Vignisson, Island

Regulerede vægten og fik 3-4 timer mere til rådighed i døgnet "Jeg følte mig gammel og ude af form, da jeg kontaktede...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *