Udviklingen af fantastiske produkter
Herbalifes Product and Science Centre i Los Angeles ledes af Chief Scientific Officer Steve Henig og er blot et af de steder, hvor man bruger avanceret teknologi til løbende at forbedre vores eksisterende produktsortiment samt udvikle nye og innovative produkter. I 2003 hjalp Herbalife med at stifte Mark Hughes Cellular and Molecular Nutrition Laboratory i Center for Human Nutrition på UCLA* som en del af universitetets ønske om at fremme forskningen inden for ernæring ved hjælp af de mest progressive forsknings- og udviklingsteknologier, der findes. |
![]() Steve Henig |
Kliniske undersøgelser beviser videnskaben bag produkterne.Kliniske testresultater understøttes af videnskab og udføres i uafhængige forskningsfaciliteter. Dette understreger vores ønske om at levere beviser, der understøtter brugen af vores produkter samt deres virkning, når de anvendes som anbefalet. Et eksempel er en klinisk test*, der blev udført af et forskerhold på Ulms universitet i Tyskland. Det primære formål var at bruge Formula 1-måltidserstatningsshakes og Formula 3 Personligt proteinpulver til at spore, hvilken virkning forskellige mængder proteiner havde på vægtregulering. Forskerne ønskede at finde ud af, om folk, der indtager en større mængde protein, regulerer vægten anderledes, end folk, som indtager en normal mængde protein lig den mængde, man indtager via en almindelig kost. Undersøgelsen viste, at folk, der indtager en større mængde protein, tabte mere kropsfedt, end folk, der indtog en almindelig mængde protein. De fandt også ud af, at vægtregulering kombineret med en større proteinindtagelse gav en forbedring af visse forhold, som man forbinder med det at være overvægtig. Derudover viste undersøgelsen, at måltidserstatningsshakes, som f.eks. Formula 1, er en effektiv måde at regulere vægten på, når de kombineres med en aktiv livsstil. *Flechtner-Mors, M., B. O. Boehm, et al. (2010). “Enhanced weight loss with protein-enriched meal replacements in subjects with the metabolic syndrome.” Diabetes/metabolism research and reviews 26(5): 393-405. |
![]() B. O. Boehm |
Kvalitet i alle stadier
Kvalitetskontrollen af alle Herbalife-produkter er altid på plads, og det gælder lige fra udvælgelsen af råmaterialer til leveringen af de færdige produkter. Vi sikrer, at vores råmaterialer kommer fra førende leverandører rundt om i verden, og at fremstillingsprocessen overholder de fastlagte kvalitetskrav.
Herbalifes leverandører og producenter udfører regelmæssig kontrol og inspektion for at sikre, at de overholder proceduren og fortsat opretholder en høj produktionskvalitet
* Titlerne tjener kun et identifikationsmæssigt formål. University of California i Los Angeles reklamerer ikke for specifikke produkter og tjener heller ikke et politisk formål.