Brug for hjælp? Ring/sms: 23 34 45 26 eller e-mail hej@martinhedegaard.dk

Martin Hedegaard
Selvstændig Wellness Coach og Herbalife Medlem

Frijsenborgvej 12, 7400 Herning
Tel: 23 34 45 26 | E-mail: Hej@martinhedegaard.dk

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Wellness Guiden. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Wellness Guiden.

Dokumentation og vejledning

Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Wellness Guiden. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra min side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Wellness Guiden anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Wellness Guiden.

Dette betyder at de bestilte vare sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 2 – 4 dage.

Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges. Postpakker til Grønland transporteres med fly, levering vil oftes ske inden for 2-6 dage.

Risikoen for varene

Risikoen for varer bestilt i min WEBSHOP overgår til køber, når kunden har modtaget produktet.

Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.

Husk at gemme den originale emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Wellness Guiden, skal påberåbes inden 14 dage efter, at du har modtaget produktet. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Wellness Guiden.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 14 dage efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Wellness Guiden har stillet dig i udsigt.

Du kan som forbruger vælge om varen skal byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Wellness Guiden.

Fortrydelsesret

Jeg yder 30 dages tilfredsheds garanti, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal jeg underrettes herom senest 30 dage efter den dag, du fik varen i hænde.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

Fortrydelsesretten frafalder ved leveringen uden for Danmark.

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via min website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af din bestilling pr. e-mail, så send en e-mail til: {{config path=”trans_email/ident_general/email”}}.

Pris og betaling

shop.martinhedegaard.dk har du mulighed for at betale med Dankort, VISA, VISA elektron, Mastercard, Maestro og JCB, fakture samt bankoverførelse. Alle priser hos Wellness Guiden – på web-adressen MartinHedegaard.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt. Jeg leverer ikke til Færøerne og Grønland.

Betaling med kort

shop.martinhedegaard.dk kan du betale med Dankort samt alle Mastercard og Visakort, og uden gebyr

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.

Vi krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Teller (det gamle PBS).

Betaling med kontooverførsel, her er der ingen gebyr

Ved kontooverførsel overfører du pengene til min konto i Nordea.
Vælger du denne metode, sætter jeg først ordren i gang, når jeg har registreret beløbet på min konto.

Der går normalt 1-2 bankdage før jeg kan se pengene hvis du overfører fra en anden bank end Nordea. Hvis du overfører fra en Nordea konto kan vi se beløbet med det samme.

Det er vigtigt at du anfører dit ordrenummer som “Tekst til modtager” ved overførslen, så jeg kan genkende betalingen.

Afmelding af nyhedsbrev

Skal ske ved at trykke på “afmeld” linket, som findes i hver enkel nyhedsbrev.
Dette vil sige, det ikke er nok at skrive det i en besked.

Kunde klubben

Jeg er glad for at have netop dig som kunde, derfor jeg tilbyder alle mine kunder, som har købt og bestilt via min online shop, MartinHedegaard.dk, at jeg opretter dig helt automatisk i mit kundekartotek, og du vil få adgang til en lang række ekstra værktøjer og informations sider.

Skulle du have nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på hej@martinhedegaard.dk eller telefon: 23 34 45 26

Venlig hilsen
Martin Hedegaard

Dine muligheder med Herbalife

Vælg nedenfor hvad der passer for dig

Er du nysgerrig efter en ny livsstil?

Sundere livsstil? Fornyet energi? Bedre vægt
Klik her for at at høre mere om Herbalife Nutrition kan noget for dig?

Ny online Herbalife Kunde

Kender du allerede produkterne fra Herbalife og vil gerne kunne bestille dem online?
– Opret dit personlige Online Kunde login her

KundeShop

Har du allerede dit eget Kunde login til min Herbalife Kunde Shko
Log ind her og få adgang til KundeShoppen