Brug for hjælp? Ring/sms: 23 34 45 26 eller e-mail hej@martinhedegaard.dk

Martin Hedegaard
Selvstændig Wellness Coach og Herbalife Medlem

Frijsenborgvej 12, 7400 Herning
Tel: 23 34 45 26 | E-mail: Hej@martinhedegaard.dk

Lige siden jeg var barn, har jeg sloges med min vægt, manglende energi, træthed og irritation, og jeg har prøvet rigtig mange ting i årenes løb uden held.

I sommeren 2011 så jeg et billede af mig selv, og jeg fik et chok. Jeg kunne ikke kende mig selv. Jeg så en træt og oppustet pige.

Jeg havde det ikke godt på det tidspunkt, hverken mentalt eller fysisk. Jeg led af hoved- og mavepine næsten hver dag plus en masse andre ting. Min selvtillid var så lav, at jeg ikke engang ville bade sammen med andre kvinder i fitnesscentret. Da besluttede jeg mig for at gøre noget ved det. Jeg ville ikke være den trætte pige på 21 år, som risikerede at ende i de triste statistikker med livsstilssygdomme. Uanset hvad, så måtte jeg skifte livsstil.

I juli 2011 havde jeg ikke noget arbejde, og jeg besluttede mig for at arbejde med mig selv. Jeg kunne ikke udskyde det længere. Jeg mødte en livsstilsmentor fra Herbalife og fulgte mødet op med at deltage i grupper én gang om ugen, hvor jeg tilmeldte mig et af deres systemer.

De første uger gik bedre, end jeg havde turde håbe på. Kiloene raslede praktisk talt af mig, og jeg indså, at det her kunne jeg godt klare. Det gør en stor forskel at have sat sig et mål og have et netværk, der støtter én. Positive omgivelser gør også en forskel, for det bliver så meget nemmere at modstå alle fristelserne, som ligger lige foran snuden på én.

Det var utroligt vigtigt at være positiv over for de ændringer, jeg var i gang med at foretage. Der var ikke noget, der var forbudt, men jeg traf blot en beslutning om, hvad jeg skulle gøre og hvordan.

Siden jeg har startet på min livsstilsændring, har jeg reguleret 40 kilo, mere end 140 cm og omkring 22 % kropsfedt.

Jeg kan næsten ikke beskrive, hvor meget bedre jeg har det i dag. Det er virkelig et kæmpestort vendepunkt i mit liv, og det er næsten umuligt at sammenligne den, jeg er i dag, med den, jeg var før. Der er virkelig sket noget. Af og til må jeg ryste på hovedet og tænke nøje over alt det, jeg har opnået. Jeg bruger ofte “margarinesammenligningen”, hvor jeg kigger på det, jeg har reguleret, i kilo. Jeg har reguleret min vægt med 80 pakker margarine! Jeg ved ikke, om jeg ville kunne gå ovenpå med al den vægt på ryggen!

Med tiden har jeg indset, at en livsstilsændring som den, jeg har foretaget, ikke blot er et spørgsmål om at regulere vægten, men mere handler om velbefindende og livskvalitet. I dag slås jeg ikke længere hele tiden med manglende energi, og jeg behøver ikke længere at lægge mig, når jeg kommer hjem fra skole. Jeg har fået et nyt liv!

Hver dag gør jeg en målrettet indsats for at opretholde succesen. I dag her jeg nye og andre mål i livet, f.eks. at opnå nye sportsresultater og deltage i sportsorganisationer.